Vrata kluba se otvaraju u 20h
Koncert počinje u 21h
Ulaznice će se prodavati na vratima od 20h, cena 1800rsd

Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS održala je već dva rasprodata koncerta 7. i 8. marta, kojim je otvorila prolećni deo sezone Musicology Barcaffe Sessions koncertnog serijala.

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova muzičarka i kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.
Nakon muzičke akademije, počela je da se pojavljuje na tzv. „open-mic“ večerima u Ajndhovenu i u potpunosti osvoji publiku, kreirajući sopstveni put kojim se kreće kroz sve životne zavrzlame i zavodeći svet neprikosnoveno uvrnutim šarmom u koji je nemoguće ne zaljubiti se.
Njen singl „My Love“ iz 2013. godine bio je instant hit u Evropi, dospevši i na mesto br. 1 u Grčkoj, dok je prvi album koji je izdala pod nazivom „Shades of Black“ iz 2015. godine dospeo na top liste u 36 evropskih zemalja, završivši i na prvom mestu u njenoj rodnoj Holandiji.
Nakon 60 miliona YouTube pregleda velikog broja nagrada i nastupa na velikim festivalima, podrške koju joj je pružio Robbie Williams, i uzora u muzičarima kao što su Holliday, Simone, Bassey, Winehouse, Beth Gibbons (Portishead), KOVACS je na pragu da postane velika zvezda.
Njen drugi album, „Cheap Smell“, nazvan po bendu u kom je nastupala pre nego što je postala poznata, okarakterisan je kao jedan od najiksrenijih i najinspirativnijih future soul albuma čitave decenije. Kovacs neprestani traži i uspeva nađe pozitivnost u najmračnijim ćoškovima života.
Ne prezajući da se dotakne i svetlih i mračnih aspekata modernih veza, u svojim pesmama zapravo ispoveda o divljoj ljubavi i nezdravim romantičnim odnosima, hedonizmu i zavisnosti, svemu što je prate kroz emotivni rolerkoster koji je proživljavala poslednjih par godina, izgubivši i muzičke i romantične partnere, te gradeći novu Kovacs porodicu sa producentom Liam Howe.
„Ceo album predstavlja putovanje na kojem pronalazim ono što mi je zapravo potrebno da budem zadovoljna sobom i da prihvatim delove sebe koji možda nisu savršeni.“
Album „Cheap Smell“ mračan je koliko je i sladak, besprekorno ilustrujući njeno pronaležnje kroz emotivne krahove i slomove, ne bi li se na kraju opet izgradila:
„Ja sam sada na dobrom mestu. Okružuju me ljudi koje volim. Album mi je zaista pomogao da postanem srećnija. Naučila sam mnogo o sebi, čak i u muzičkom aspektu. Dosta više imam samopouzdanja sa onim što stvaram sada, nego što je to ranije bio slučaj.“

Info: 063377483
Musicology Barcaffe Sessions