Intentivan hip-hop umetnik Oddisee je prvo postao poznat kao underground producent pre nego što je stekao poštovanje kao reper. Spoj visprenih tekstova koji se bave ličnim pitanjima i političkim temama i muzikom koja sadrži uticaje soula, gospela i džeza, predstavlja pravo osveženje na svetskoj hip-hop sceni. 

Oddisee je prvobitno bio pod uticajem nasleđa svojih roditelja, oca Sudanca i majke Afroamerikanke, u kombinaciji sa uticajem hip-hopa njegovih starijih rođaka. Njegova muzika inspirisana je zvukom ranih east coast repera kao što su Eric B. & Rakim, De La Soul i A Tribe Called Quest.

Baveći se pitanjima o rasi, politici, bogatstvu, veri i ljubavi u svojim tekstovima, uspeva da se poveže sa publikom širom sveta. Veruje da muzika ima moć da izazove neopisiva osećanja, da je muzika meditacija o našoj sposobnosti da volimo i da su ljudska ambicija i pohlepa u stalnom konfliktu sa našim osećanjem ispravnosti. 

On stvara savršeni prostor u svojoj muzici, ostavljajući joj mesto da diše i na taj način stavlja akcenat na glavne teme kojima se bavi. Poigrava se sa ritmovima i harmonijama, tako da je njegova muzika dopadljiva kako ljubiteljima poezije, tako i ljubiteljima dobrog zvuka.

Za vreme samoizolacije, 2020. godine, napisao je pet zadivljujućih pesama koje se danas nalaze na njegovom epu “Odd Cure”. Bio je inspirisan najezdom dezinformacija i medijskog propagandom tokom perioda pandemije, što je interpretirao na sebi svojstven način.

Relevantna i inspirativna, njegova muzika šalje poruku svima koji se suočavaju sa teškoćama modernog doba, posebno se obraćajući mlađim generacijama. 

Ovaj američki reper nastupao je na poznatim NPR koncertima, TINY DESK, kao i na COLORS SHOW.

Oddisee će njegovu priču predstaviti 19. oktobra, u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala u dobro poznatom BitefArtCafe klubu. 

***

SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica 063594294

(svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)

Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.

Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22h

Informacije i rezervacije:

063594294 & 063594054

***Organizatori koncerta zadržavaju pravo promene lokacije, ukoliko situacija tako bude nalagala. U tom slučaju događaj će se održati u BitefArtCafe Summer Stage.

***Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika