Da je izreka “treća sreća” apsolutno tačna, potvrdio je i Hooverphonic svojim trećim albumom “Tri veličanstvena”. Ovaj album koji sada spada u klasike, dodao je ključne hitove ‘Vinegar & Salt’, ‘Out of Sight’ i ‘Jackie Cane’ kanonu benda uz njihov instant evergreen ‘Mad About you’. Dvadeset godina kasnije, nijedna pesma ne zvuči zastarelo (ili van vidokruga, kad smo već kod toga) i nijedan hiroviti muzički trenutak nije protraćen.
 
Koji je bolji način da se proslavi dvadeset godina ‘Mad about you’ nego novom koncertnom turnejom uz neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.
 
Prepun energije i nestrpljiv, trio jedva čeka da se vrati na put i izvede očaravajuću mešavinu starog i novog. Naći će se ponešto za svakog obožavatelja, i nekoliko manje zastupljenih pesama iznenađanja. Nikada nadmašeni i uvek korak ispred, Hooverphonic ima nekoliko zvučnih trikova u rukavu. Pa dozvolite da vas “Veličanstvena trojka” oduševi.
Ovo je sasvim neizostavno koncertno iskustvo!
 
Ulaznice u prodaji putem servisa new.tickets.rs
 
Ulaznice su za stajanje. Nakon kupovine karte, moguće je rezervisati mesto u klubu na broj 063594054. Broj mesta za stolovima je ograničen.
Za barskim stolom su dve barske stolice.
063.594.054 & 063.594.294
Bitefartcafe Summer Stage
Mali Kalemegdan 2