Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, nakon koncerta koji će zauvek ostati urezan u sećanja svih nas koji smo mu prisustvovali (a naročito nas koji smo ga organizovali 😃)
Rezervišite 3. jul za ovaj muzički događaj godine i vidimo se na teniskim terenima Kalemegdana!
 
Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, od kojih je svaki krenuo i u svoju solo karijeru pored toga što rade kao prateći muzičari sa raznim umetnicima širom muzičkog spektra, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji. Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.
 
 
U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za sviranje u nedovoljno pokrivenim regionima, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.
 
Kroz sve što se dešavalo na planetarnom nivou, Snarky Puppy nastavlja da gleda napred. Upravo dok pišemo vest o njihovom koncertu, u martu 2022. snima se i izlazi njihov 14. album, Empire Central, bezrezervno ljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. Snimano pred publikom uživo tokom 7 dana, ovo će biti njihov najambiciozniji i najveći projekat do sada.
Vidimo se 3. jula na Kališu!
Ulaznice: https://new.tickets.rs/event/snarky_puppy_1766
Informacije:
063594294 & 063594054