Mario Biondi nam stiže u Beograd na dva koncerta, 9. & 10.6. u letnjem klubu BitefArtCafe, u sklopu Musicology Sessions. Ovaj pevač i kantautor raskošnog i unikatnog glasa, u Beogradu će predstaviti novi album “Romantic”, koji je svetlost dana ugledao u martu!

Ovaj album, Mario Biondi je pisao u saradnji sa svojim fantastičnim članovima benda, Massimo Grekom i Davidom Floriom koga publika u Beogradu poznaje vrlo dobro!
Ovaj projekat je potpuno posvećen ljubavi, izražen kroz omiljeni Mariov svet zvukova i gruva sedamdesetih.
“Šačica muzičara, prelepi ženski glasovi, pesme koje gruvaju, podsećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspiriše i čini da dostignemo izvanrednost soul muzike”, kaže Mario za svoj novi album.
Samo godinu dana ranije, Mario nas je počastio albumom “Dare”. Ovaj album je izašao dan nakon Mariovog rođendana i samim tim simbolično dao do znanja da on predstavlja priču koja se krije iza Mariove karijere, ali i najavu onoga što Mario sprema u budućnosti.
 
Čini se da su poređenja Maria sa Beri Vajtom sada već deo istorije. Mario Biondi je ikona i umetnik koji će ostaviti unikatan pečat na muziku 21. veka!
Ovaj soul- džez pevač, potiče iz umetničke porodice. Njegov pradeda je bio ugledan slikar, njegova baka pevačica, a otac popularan kompozitor, pa je bilo logično da će i Mario naslediti taj umetnički gen.
Biondijevi muzički poduhvati su mu doneli priliku da nastupa zajedno sa italijanskim velikanima poput Kalifana, Bongusta, i Fiorela, kao i sa američkom legendom Rej Čarlsom i Čakom Kan.
Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondia počeli da ohrabruju da počne da gradi solo karijeru. Mariov debi album izašao je 2006. godine, a od tada, ovog italijanskog pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta.
Koncerti se realizuju uz podršku Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu i Centra beogradskih festivala.
Kupovina ulaznica na prodajnim mestima tickets.rs, kao i online.
 
Ulaznica:
 
Bitne informacije:
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica 063594294
(svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; rezervacija u speareu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
Sektor BLIŽE BINI podrazumeva plato ispred bine koji je za stepenik viši od donjeg dela.
Sektor DALJE OD BINE se nalazi iza dela bližem bini i za stepenik je niži. Utoliko je vidljivost bine smanjena.
Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22h
Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.
 
BitefArtCafe Summer Stage
Mali Kalemegdan 2