Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, po drugi put dolazi u Beograd i otvara zimsku sezonu Musicology Sessions koncertnog serijala, gde će održati dva koncerta u klubu BitefArtCafe, 29. & 30. septembra.

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova muzičarka i kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. 

Tokom prvog kovid zatvaranja, Kovacs je boravila u Portugaliji radeći na novoj muzici inspirisanoj ovom zemljom. Njen novi singl „Tutti Frutti Tekuila“ iako zvuči fanki i veselo, ima snažnu poruku o ispijanju emocija, resetovanju, pauziranju i zaboravljanju svega na trenutak, 

Ne prezajući da se dotakne i svetlih i mračnih aspekata modernih veza, u svojim pesmama zapravo ispoveda o divljoj ljubavi i nezdravim romantičnim odnosima, hedonizmu i zavisnosti, svemu što je prate kroz emotivni rolerkoster koji je proživljavala poslednjih par godina, izgubivši i muzičke i romantične partnere, te gradeći novu Kovacs porodicu sa producentom Liam Howe.

Prethodna dva albuma ,,Shades of Black” ,,Cheap Smell”, kao i poznati singlovi My Love” The Devil You Know” “You Again” i mnogi drugi, priznati su od strane Robbie Williams-a, i uzora kao što su Holliday, Simone, Bassey, Winehouse, Beth Gibbons (Portishead)…

Nakon 60 miliona YouTube pregleda velikog broja nagrada i nastupa na velikim festivalima, pevačica je na pravom putu da postane živa legenda svetske muzičke scene.

Njen drugi album, „Cheap Smell“, nazvan po bendu u kom je nastupala pre nego što je postala poznata, okarakterisan je kao jedan od najiksrenijih i najinspirativnijih future soul albuma čitave decenije. Kovacs neprestano traži i uspeva nađe pozitivnost u najmračnijim ćoškovima života.

Ulaznice za koncert dostupne su na sajtu new.tickets.rs, kao i na prodajnim objektima Tickets-a.