Autentični jazz/funk/soul/R’n’B sastav, The Brand New Heavies, održaće dva koncerta u beogradskom klubu Bitefartcafe, u okviru koncertnog serijala Musicology Sessions, 20. i 21. oktobra 2022. godine.
Pioniri londonske „Acid jazz“ sene, The Brand New Heavies, svoju veliku ljubav prema „fank gruvu“ iz sedamdesetih godina, uspeli su da transformišu u sofisticirani zvuk koji ide putevima klasičnog soula, i to u eri u kojoj dominira hip-hop.
Osnivači benda, Jan Kincaid i Simon Bartholomew, ujedno su i kantautori i producenti koji iza sebe imaju 16 pesama koje su ušle na svetske top 40 liste, a prodali su do sada preko 2,5 miliona kopija svojih albuma.
Bend je oformljen 1985. godine kao instrumentalni sastav inspirisan retkom tada aktuelnom gruv klabing scenom u Londonu. Ubrzo je bend dobio i duvačku sekciju, kao i vokalistkinje.
Sada već poznati beogradskoj publici, vraćaju se u naš grad, donoseći dobar zvuk i dobru energiju!
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica.
(svi barski stolovi su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.
Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22h
Informacije i rezervacije:
063594294 & 063594054
***Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika