Jedan na najpoznatijih bendova na fusion jazz i funk sceni, DIRTY LOOPS nastupa u BitefArtCafe klubu, 17. aprila.

 

Sastav koji čine Aron Mellergård, Jonah Nilsson and Henrik Linder, osnovan je 2008. godine, u Štokholmu. Počeli su sa eksperimentisanjem i obradama popularnih pesama: “Baby” (Justin Bieber), “Rolling in the Deep” (Adele), and “Wake Me Up” (Avicii), u nadi da će im to doneti velike nastupe i popularnost. Ova praksa rezultirala je ugovorom i saradnjom sa poznatim producentima Andreas Carlssonom i David Fosterom.

Prvi album “Loopified” objavljen je 2014. godine, sa fokusom na njihove autorske kompozicije. Po objavljivanju albuma, Dirty Loops je započeo na svetsku turneju kao headliner-i ali i kao predgrupa poznatom sastavu Maroon 5.

 

Godine 2021. objavljen je album “Phoenix”, a 2022., Dirty Loops je sarađivao sa Cory Wongom i objavili su zajednički album “Turbo”.

SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE
*ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica
– BARSKI STOLOVI su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice;
– SEPAREI su za minimum 6 osoba i ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe (ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
*Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen.
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054
***Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Bend u 2023. godini ponovo kreće na turneju i trenutno rade na svom narednom albumu!