Sa ponosom predstavljamo intimni koncert jedne od najvećih ikona domaće šlageristike i srpske džez scene – Bisere Veletanlić! Koncert će se održati 20. aprila, a uz pratnju Vasil Hadžimanov band-a, Bisera će vas očarati svojim prepoznatljivim zvukom koji predstavlja mešavinu velegradskih šansona, domaćih šlagera i džeza.  

Budite deo nezaboravnog muzičkog doživljaja i uživajte u Biserinim nezaboravnim melodijama koje su obeležile čitav jedan period u jugoslovenskoj muzici. 

Biserina raskošna glasovna interpretacija, prefinjena elegancija i neponovljiv stil ostavili su neizbrisiv trag, a njeni hitovi i danas nas uspešno prenose u neka lepša vremena.

Kroz svoju karijeru, Bisera Veletanlić stvarala je čarobne pesme poput “Milo moje” i “Ne plači”, a svojom besprekornom interpretacijom uspevala da nas uvede u čarobni svet ljubavi sa pesmama “Ručak za dvoje” i “Noć bez zvezda”. “Jedno leto kasno”, njen hit iz osamdesetih, i danas nas podseća na tople letnje noći i neka druga, lepša vremena. 

SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE
*ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica
– BARSKI STOLOVI su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice;
– SEPAREI su za minimum 6 osoba i ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe (ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
*Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen.
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054
***Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Bend u 2023. godini ponovo kreće na turneju i trenutno rade na svom narednom albumu!