Nakon FENOMENALNE prošle sezone Musicology Sessions koncertnog serijala spremamo se za još jedno uzbuđenje “FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo” i time otvaramo vrata novoj 2023/2024. sezoni! Naša muzička scena se uzdiže i navijamo za sve autore dobre muzike na našim prostorima! 

ŠTA JE FINALE? Autorski bendovi koji su već stajali pred doajenima svetske i domaće scene će se udružiti i stvoriti muzički vrtlog na sceni BitefArtCafe kluba! Ovoga puta se takmiče za nagrade koje dodeljuje LENOVO SRBIJA. 

Upoznaj LENOVO Showcase zvezde 

PetarZ Collective 

Manivi 

Drumbooty 

Viktor Tumbas Quintet

EJO

GLASAJ: Tokom večeri i tvoj glas odlučuje! Izaberi omiljeni bend i zajedno sa stručnim žirijem doprinesi odabiru nagrađenih izvođača!

 

 

KADA JE FINALE Musicology SHOWCASE by LENOVO? 

Ponedeljak, 18. septembar, 21h (Vrata kluba se otvaraju u 20.30h)

 

KOJE SU NAGRADE? Lenovo je spremio vredne nagrade za prva tri mesta prema glasovima publike i stručnog žirija: 

  1. Nagrada – Snimanje albuma u profesionalnom muzičkom studiju 
  2. Nagrada – Vaučer u muzičkoj radnji
  3. Nagrada – Profesionalni photoshooting 

Svaka predgrupa je već dokazala svoj muzički genijalitet na sceni Musicology Showcase by Lenovo. Oni nisu samo predgrupe, već i vođe muzičke revolucije koja dolazi. Njihova posvećenost, strast i energija su inspiracija za sve nas, i ovo veče će biti dokaz njihovog uticaja na našu muzičku scenu. 

Domaća autorska muzika je nešto za šta se borimo od samog starta Musicology priče, još od jula 2014. godine, i nastavićemo da još više i jače podstičemo mlade autore da pronađu svoj glas i iskažu svoju kreativnost.

Ova noć će biti posvećena dobroj muzici i zajedništvu koje samo muzika može da donese.

Ulaznice su u prodaji putem linka  , kao i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a.