Nicola Conte, italijanski umetnik sa impresivnom karijerom, stiže u Beograd sa bendom kako bi predstavio svoj najnoviji album “UMOJA”. Koncert će se održati u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala i to u BitefArtCafe klubu 29. septembra.
Nicola Conte je već poznat beogradskoj publici po svom DJ umeću, ali ovoga puta će nas iznenaditi novim doživljajem muzike donoseći nam autentičan zvuk live benda.
U 2014. godini imali smo prilike da slušamo njegov album “Free Souls” kada je Nicola nastupao na prvom Musicology Festivalu.
Umetnik sa klasičnim muzičkim obrazovanjem, poznat kao inovator džeza, producent, vođa benda, DJ i virtuoz na gitari. Posebno se ističe po svom uticaju na acid jazz žanr, gde je vešto kombinovao elemente bossa nove, melodija iz italijanskih filmova šezdesetih godina i indijske muzike.
Ovog leta, Nicola Conte je izdao album pod nazivom “Umoja”, koji je rezultat duhovnog putovanja koje je delio sa svojim dugogodišnjim prijateljima i muzičarima. Ovaj album će vas odvesti na putovanje kroz širok spektar raznovrsnih emocija.
Zajedno sa Đanlukom Petreleom, 2021. godine objavljuje album “People Need People”, koji se ističe svojim klupskim orijentacijama i raznovrsnim muzičkim uticajima. Ovaj album je rezultat njihove kreativne saradnje i eksperimentisanja sa različitim muzičkim žanrovima.
Žongler, kada je u pitanju igra sa stilovima, Nicola nas je navikao na svoju sposobnost da pomeša harmonski različite muzičke svetove i stvori saradnju između velikih muzičara.
I zato, ne propustite priliku da prisustvujete koncertu Nicolae Contea i da uživate u njegovom jedinstvenom muzičkom izrazu. Vidimo se 29. septembra u BitefArtCafe klubu!

Datum: 29. septembar
Vrata kluba otvaramo u 20:30h
Koncert počinje u 22h
Cena ulaznice: 2.200rsd
Ulaznice: https://tickets.rs/event/nicola_conte_8163
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054
 
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE
*ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica
– BARSKI STOLOVI su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice;
– SEPAREI su za minimum 6 osoba i ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe (ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
*Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen.
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054
***Na koncertima postoji starosno ograničenje.
Deca uzrasta od 15 do 18 godina mogu prisustvovati koncertu u pratnji odrasle osobe