Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, ponovo dolazi u Beograd u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala. Koncert će se održati 21. juna na Kalemegdanu, a očekuje nas veče ispunjeno emotivnim i moćnim nastupom.

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a “My Love” i debi albuma “Shades Of Black”, koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

Njen novi album “Child of Sin” predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.

Datum: 21. jun

Ulaz omogućen od 20:30

21h – MISH (Musicology Showcase by Lenovo)

10 PM – KOVACS

Ulaznice su dostupne u dve kategorije:

Fan Pit ulaznice po ceni od 3000 dinara; 

Regularne ulaznice za stajanje po ceni od 2000 dinara.

Dostupan je i paket ulaznica koji uključuje prisustvo na koncertima Selah Sue i Kovacs. Cena paketa za Fan Pit iznosi 6000 dinara, dok je cena paketa za regularno stajanje 4000 dinara.

Adresa: Kalemegdan, rov kod Vojnog muzeja 


Informacije: 063594294 &