Portugalska kantautorka MARO, čije je ime osvojilo srca širom sveta, prvi put stiže u našu prestonicu kada će održati dva koncerta, 25. & 26. aprila kao deo Musicology Sessions koncertnog serijala. Ova talentovana pevačica, multiinstrumentalistkinja, producentkinja i tekstopisac iz Lisabona, donosi nam nezaboravno iskustvo zvuka i emocije.

Diplomirala je na prestižnom Berklee College of Music 2017. godine, a zatim prošla put od debitantske karijere 2018. kada je objavila neverovatih 5 albuma i jedna EP. 2022. godine donosi pobedu na Festivalu da Canção koji je doveo na veliku evrovizijsku scenu gde se predstavila sa pesmom “Saudade, saudade” obezbedivši svojoj zemlji mesto u top 10.

Učestvovala je u turneji “DJESSE World Tour” sa Jacob Collierom 2019. godine, i tokom svoje karijere otvarala je nastupe za umetnike poput Jessie J, Charlotte Cardin i ¿Téo?, a ostvarila je i rasprodate koncerte u Portugaliji, Španiji, Brazilu, Meksiku i SAD.

Godine 2020. rođen je projekt “ITSAME, MARO!”, posvećen promovisanju saradnje na daljinu. Serija obuhvata 100 epizoda sa umetnicima različitih muzičkih žanrova kao što su Eric Clapton, Lennon Stella, The Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine, Madison Cunningham, ANAVITÓRIA, Ivan Lins, Vitor Kley, Sílvia Pérez Cruz, Maria Gadú, Mayra Andrade, Rui Veloso, Lionel Loueke i mnogi drugi.

Album iz 2022. godine “can you see me?”, pokazuje drugu stranu nje, sa uticajima popa, trap-a i folka, a u Beograd donosi intimnu atmosferu gitarskog tria i njenog najnovijeg izdanja “hortelã”.

Datum: 25. & 26. april

Vrata kluba otvaramo u 20:30
Koncert počinje u 22:00

SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE
*ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica
– BARSKI STOLOVI su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice;
– SEPAREI su za minimum 6 osoba i ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe (ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)
*Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen.
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054
***Na koncertima postoji starosno ograničenje.
Deca uzrasta od 15 do 18 godina mogu prisustvovati koncertu u pratnji odrasle osobe

Adresa: Mitropolita Petra 8
Parking se nalazi iza kluba
Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054